Tuesday, 4 January 2011

Onsdagstema #38–Vilja

Jag kom plötsligt på massor med saker jag skulle “VILJA”. Jag skulle vilja bli bättre på fotografering och jag skulle vilja gå ned lite i vikt. Det senare kräver nog fler besök här på denna fina grönsaksmarknaden som vi hittade i närheten. Men då får jag inte stanna vid langos-stället som vi gjorde idag. Himmel vilka goda langosar det var här!

Annars har det varit ganska grått här i Budapest och inget fotoväder alls. Men nu har vi eget Internet och slipper asa runt datorerna till olika Internetcaféer. I morgon ska vi få den droppande kranen fixad också.

8 comments:

Pysselfarmor said...

Jo du här lovades något innan nyårsaftonen, men det ska bli skoj!

Va festligt - jag blev så sugen på Langos häromdagen så jag gjorde de själv hemma. Har inte gjort dem på 10 år tror jag....men det är gott!
Är det litet kokt potatis i de du äter/köper?

Mona said...

Din vilja är min vilja! Jag har otroligt mycket att lära om fotografering och jag har precis köpt ny kamera som jag håller på att lära mig. På nyårsafton var jag på elektronikkedjan MediaMarkt och vägde in mig. Dom lovar en presentcheck på 100 kr för varje kg man går ner t o m 7 mars (högst 10 kg). Jag tänkte det kunde vara den sporre jag behövde och skulle jag klara 10 kg skulle jag satsa pengarna på ett nytt objektiv. Men jag har inte börjat än. Först ska min mamma ha 80-kalas den 6 januari. Sedan så...

Annelie said...

De där önskningarna kan jag helhjärtat stämma in i!
Den där grönsaksmarknaden ser otroligt aptitretande ut! Snyggt!

Elisabeth said...

Även jag kan instämma med dig. Men visst är det gott m ed Langos ibland och då är det lätt att skjuta på besluten. Härligt inspirerande bild!

Anonymous said...

Håller med er helt och fullt och känner att efter denna helgen får det bli mer motion och mindre kalorier. Gott Nytt År till er!

Pialotta said...

Jag tycker man samlar på sig en massa onödiga kilon på Vintern.. mer stillasittande definitivt och jag gillar ju inte Gym å så.. cykla och promenera då vädret tillåter är toppen.. Annars är ju grönt så gott o skönt:) Ha de finemangens.. har inte lagt upp något ännu, haft en del annat att göra hela denna dag.. men kanske det kommer.
Kram

Lisa said...

Stämmer också in i din vilja och önskningar! :)

Härlig bild!!! Budapest är vackert... speciellt på våren när alla blommor blommar där.

Anni said...

I den där saluhallen skulle jag också vilja handla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...