Friday, 5 August 2011

Glöden har inte slocknat

MusikOFotoAutomaten 

Ja vem skulle man välja till detta tema? Det finns ju så många som fortfarande håller igång sin glöd. Först tänkte jag på Rod Stewart för jag blev lite sur på den kritikern som sade att han inte gjort ngt bra sedan Sailing. Men vad ska man ha kritiker till egentligen – mer än att bli sur på ;)

Jag valde dock en annan artist. Tom Jones – inte för att han varit min idol men jag har gillat hans röst i många låtar och sedan är det ett plus att stå med båda fötterna på jorden vilket jag tror han gjort.

Inte fel att han hyllar ELVIS här heller Rött hjärta


Denna gillade vi båda – Min Käraste och jag – då på den tiden ….


Visst finns glöden kvar … både hos lyssnare och ….


It’s not unusual to be loved by anyone …

Jag hade själv roligt när jag letade musik och hoppas att ni också njuter lite av mitt musikval :)

Ps. Man vet ju aldrig var man hamnar när man börjar leta på Youtube. Jag slutade hos Annie Lennox sjungande River deep mountain high efter att ha lyssnat på samma låt med Tom Jones och Cyndi Lauper. Den gick på högvarv första gången jag var i London. Nej förresten andra gången var det. (Första gången var jag på stort internationellt scoutläger)

macro_20110802_light

4 comments:

Pialotta said...

Tom Jones röst är så himla bra och håller verkligen ännu.. efter jag sett intervju med honom på TV för inte så länge sedan.. dubbelgillar jag hans gogrund.. båda fötterna på jorden helt klart genom hela livet med samma fru :) Härliga låtar du knaprat ihop o javisst på You Tube kan man sitta länge, det ena ger det andra liksom ;)

Monica o Jacob said...

Jo du han har gjort några riktiga rökare, har några LP skivor som snurrar på skivtallriken ibland.
Undrar om Elvis varit aktiv om han fått leva.

Lena said...

Några riktigt gamla godingar kan jag allt komma ihåg med Tom Jones. Jag gillade te.x. Delilah en gång i tiden. En låt från 2000-talet som jag fallit för är Burning down the house, som han gjorde ihop med Cardigans.
Han har verkligen en härlig röst.

Pialotta said...

Jag vill bara tala om för dig på din fråga.. Jag gillar blogspot nu mycket bättre än blogg.se :) Fast det hade inte varit helt fel om man kunde skydda sidorna något.
Ha de kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...