Friday, 12 August 2011

St Istvan

Himmelsk 

budapest_20110809_stIstvan

En viktig kung för ungrarna St Istvan – helgonförklarad och har katedralen uppkallad efter sig. Här på Budahöjden vid Fisherman’s Bastion . Tänk att jag fick en bild utan folk! Det kryllar ju av turister här :)  

9 comments:

Gunilla said...

Vackert!

Pialotta said...

Att turista i sin egen stad och visa vägen i bilder till andra.. så fint:) Min hand som du frågade om är inte det minsta bättre, snarare tvärt om.. riktigt jobbigt i går här.. du vet allt ska fixas .. "kan själv", är ofta ett begrepp hos mig .. hade du tagit in mig som vän på fajjan så hade du förstått ;)
Jag har inte fått någon som helst post från sjukhuset heller ang. provsvar eller röntgen.. det har gått en lång tid nu :( Har min vänsterskena på mycket, för annars.. Den stora kameran tar jag bara fatt i här hemma vid tillfällen .. den är så tung för händerna.. men hoppas kan man ju alltid :) Kram o ha en fin helg.. Hoppas att mitt Musikinlägg kommer upp snart.. det är förinställt för första gången om det nu funkar.. annars gör jag det manuellt :) F8inns stora möjligheter denna veckan.. funderar på att ha det så framöver, så ni "Alla" som är med kan fundera hela veckan.. det finns ju hur mycket musik som helst.. Guldkorn på You Tube som man helt glömt bort eller inte vetat om ens.. denna veckan har jag haft tid att sitta där mycket.. lagt in favoriter o gillat som kommit in på min sida där:) Hoppas nu att alla som inte har https i sina adresser där kan se mina videos ;)

Irene said...

Så flott! Vakkert sted :)

Og til mine bilder ... de er så og si tatt rett ut av kameraet. Ingen fargejustering .... naturen er fantastsik ikke sant?

Klem fra Irene

orvokki said...

Beautifull !!

Randi's Tanker said...

Vakkert bilde! Takk for at du tar meg med til nye steder. Ungarn har jeg aldri besøk.

Ønsker deg en flott helg!

SigridfraEnget said...

Flott bilde!

Anonymous said...

Kjempefint bilde!:) Ønsker deg en kjempefin fredags kveld, og en riktig god og fin helg!:)

4U2! said...

Snyggt med sten mot himlen!

Inge said...

Så flot.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...