Wednesday, 9 November 2011

I like #14

Torsdagstema – I like

water_20111108_droplet

Jag gillar verkligen att experimentera och testa. Nu har jag tillbringat en tid vid diskbänken. Jag giller att läsa in tolkningar i vattenskulpturerna som skapas. Drömmen är ju att få “den perfekta droppbilden” men under tiden så får jag vara nöjd med de enstaka klara bilderna som dyker upp. Massor har jag slängt. Jag använder inte stativ utan bara min kamera med inbyggda blixten. Enligt tips på Fotosidan har jag ställt in på M 1/250 och F 8.0. Till denna bilden använde jag macrot. Jag har testat både med djupa och grunda skålar/fat.

Nedan är det PHOTO MANIA av samma bild. Förvrängning – polära kordinater flera gånger samt sicksack utifrån centrum bl.a.

water_20111108_dropletPM

Bilden heter “PRECIOUS”.

12 comments:

Tina´s PicStory said...

wonderful pic!

Pialotta said...

Snyggt i lila .. som riktiga konstverk :) Förstår du gillar din fotografering vid diskhon.. Min kamera går bara till M 1/200 .. Nikon D5000. Jag får se i morgon vad jag gillar ;) Ha de.. Jag skippade Julen ;)

Wolfgang said...

The first photo - what a work of art, particularly with this waterdrop which looks like a moon that revolves around a mountain. Like it very much!

Müge said...

It is not easy to take a waterdrop photo! Congratulations! The first picture is a classic composition, the second one is very creative, I like it very much!

4U2 said...

En droppe med hopp? Snyggt!

Leovi said...

I love this beautiful composition, fantastic abstraction with delicious colors.

Lena o Tommy said...

Verkligen jätteläckert och så himla snygg lila färg.

anemonen said...

Åh vad läckra bilder. Du är en fena på det här. Själv har jag ingen fantasi alls nu. Två dödsfall inom två år så det är inte så konstigr. Jag försöker hänga med så gott det går. Ha det gott.

anemonen said...

Åh vad läckra bilder. Du är en fena på det här. Själv har jag ingen fantasi alls nu. Två dödsfall inom två år så det är inte så konstigr. Jag försöker hänga med så gott det går. Ha det gott.

Pialotta said...

Vad jag gillar.. det är hoppfullt och lite självklart.. Dina bilder har jag redan gillat :) Ha de bäst kramiz

SigridfraEnget said...

Ååå, va härliga bilder!

Charlotta said...

Tycker du är ganska nära "den perfekta". :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...