Thursday, 2 February 2012

I like

Torsdagstema – I like #26

… ha ha nu kommer ni att bli förvånade!

bjare_20120201_vyem

I like … jag gillar … att min Canon G12 är så smidig med att få bilden rät. På den andra måste jag ställa in särskilt varje gång och det kräver mer batteri … om jag inte missat något ….?

Denna bilden hade jag inte lämnat så om jag inte visste att den var korrekt horisontell. Visst ser den sned ut?

En sak till jag gillar mycket … att kolla på Miltons valpar från 2009 … vilket jag precis gjort.

20090729_miltonvalp20090817_Dvalp1

8 comments:

Pialotta said...

Sista bilden är ju så underbart gullig .. Men visst förstör texter bilderna .. Många har alltid sina signaturer på foton, jag mer sällan.. gillar det bara i vissa lägen.. på barn o så.. Men var och en har sitt tyckande o tänkande.. det går ju att beskära bort om nu någon skulle välja det .. Horisonter kan väl få vara lit4 sneda .. jag tycker inte det förstör fotot för den skull.. Säjer jag som ofta har snedvridna foton ;) Ha de.. Fantastiska bilder som vanligt :)

anemonen said...

Sista bilden kan inte annat än bli min favorit idag.

Marit Johansson said...

Jo jag brukar också tycka att att mina bilder ser sneda ut fast man vet att dom är horisontell... man blir lurad när man inte ser hela vyn. Jag brukar dock använda photoshop för att räta upp de som verkligen är sneda, visste inte att det fanns kameror som fixade sånt!

Lena o Tommy said...

Vovve-bilderna är helt bedårande. Dom gillar vi!

Anna said...

Sååå söta hundvalpar, skulle man inte tacka nej till!

Linnea said...

Sista bilden blir min favorit också! Höll på att skratta ihjäl mig åt din text som google översatt! Vet inte varför denna gång men roligt va det!

llhertz said...

Det där med sneda bilder är svårt. Ögat luras lätt av olika linjer i bilden. Men kul att läsa ditt resonemang kring vad en kamera kan och inte kan göra. Ny kunskap :)

Elisabeth said...

läcker färg på den första bilden. Gulliga valpar - helt klart. Ha dé!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...