Tuesday, 28 February 2012

Onsdagstema #98


Since 21April2010
 
Välkomna till denna omgångens ONSDAGSTEMA!
Riktigt roligt att det fungerar så bra – tack vare er förstås! Jag försöker ju hela tiden utveckla mitt engagemang på Internet och FOTO med allt vad det innebär tar en himla stor del av min tid och det trivs jag jättebra med. Inte en dag är trist (förutom vädret).
Jag har en fråga – Vilken sida brukar ni gå till? Onsdagstemasidan eller Fotokedjorsidan?
Jag ska testa  att lägga länkningen även här på min FOTO-sida där mitt bidrag ligger.
Temat denna veckan: Rund lek. Släpp fantasin lös :)
Lycka till! Take care out there!


 

RUND LEK

pm_20120228_jagaljuset

Jag var ute och jagade våren idag men den var minsann svårfångad! Ljuset i denna bilden lockade mig att leka lite – det blev en RUND LEK …

7 comments:

Birgitta - foto CHIP said...

Känner mig ibland lite splittrad och får då en längtan att bara ha några enstaka bloggar. Frågan är om FOTO-kedjor är lite överflödig och ska få vila lite ....
Ha en fin onsdag alla!

BP said...

Nu börjar jag koppla - är lite trög jag;-)

Svar: Logga in på din sajt. Välj det gamla gränssnittet som erbjuds högst upp. Klicka på ”Inställningar” till höger. På nästa sajt välj ”Kommentarer”. Scrolla ner till ”Vill du visa ordkontrollen för kommentarerna?”. Här väljer ndu ”Nej”.

Annemor said...

Jeg er litt på tur her og vet ikke helt hva du mener.
Men jeg besøker jo begge.
Ha en fin dag.
Hilsen mormor på muren.

Anni said...

Intressant foto - egentligen skulle man kanske se en boll på väg mot korgen, men jag ser envist en bollslukande korg som är på väg att kasta sig över den lilla oskyldiga bollen. Ska nog se snällare filmer nu under sportlovet ...

llhertz said...

Korgbollen blev en elegant rund lek.
Förstår inte riktigt frågan kanske för att jag bara googlar onsdagstema, torsdagstema och kommer till dessa sidan. Ska kolla runt lite mer nu.

Bildgatan said...

Lite konstnärlig basket i din bild eller den där andra leken där man fångar bollen i en sådan korg som man håller i, vet inte vad den heter.

Sedan är din bild häftig, precis i min smak och här har du verkligen låtit fantasin flöda på ett annat sätt än vad jag gjorde.

Lena o Tommy said...

Läcker bild!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...