Tuesday, 18 December 2012

Önskelista

Onsdagstema #140

Min hårddisk håller på att krascha som ni ser så det är uppenbart vad jag har på min ÖNSKELISTA. En ny dator men jag vet inte om jag ska ha en mac denna gången. Funderar och funderar – kollar och kollar.

 pm1

Ett problem är att jag har Photoshop CS5 för windows. Kan man hämta ngt program tro som omvandlar den till en mac?

pm2

Eftersom vädret är dåligt blir det mycket fantasishoppande i PS – som här med utgångspunkt från en mobilbild på skärmen.

pm3

GOD JUL!9 comments:

Anita - Malta said...

Nämen hjälp.. här är jag och kan inte ge ett enda vettigt råd!! När hårddisken håller på att krascha tittar jag med skrämda ögon på maken och ber om hjälp. Vips så är allt klart och jag har inte fattat något. ÖNSKAR jag fattat något ;-) Häftiga bilder blev det iallafall hos dig och helt klart kommer din önskelista att uppfyllas. God Jul !!

llh said...

Det ÄR verkligen väldigt svårt att bestämma sig för vilka teknikprylar man vill satsa på. Skönt att koppla av med lite bildlek medan man funderar över önskemålen. och läckra bilder blev det.
God Jul!

Anneli - A'la Foto said...

USch det är verkligen inte roligt! Hoppas det löser sig för dig på ett eller annat sätt! Lycka till!

Ha en skön onsdag!

Eva Trillian said...

Datorvärlden, med alla dess val, är en "djungel" - inte lätt att välja.
Lycka till :)
Kul fotolek!

Violen said...

Jag säger som Anita, det är svårt att fixa datorproblem på egen hand! Fick en ny dator i våras så jag behövde aldrig fundera på vad jag skulle välja!! På gott och ont förstås. Sköna bilder! Lycka till i datordjungeln!

anemonen said...

Jaha då sitter vi i samma båt, men min går att starta även om det tar tid med virusprogrammet. Kan vara att den är gammal och utsliten också.

Erik Semlan said...

Kul trixande med dina bilder. :-)
Inte roligt när datorn börjar krångla. Inte helt enkelt val. Vad du än väljer hoppas jag du blir nöjd. God Jul Birgitta. :-)

Anonymous said...

Jag har också problem med datorn och kan ingenting, men jag undrar om du inte leker med photoshop i dessa bilder, du är ju så duktig med sånt.

Kerstins foto said...

Nä men fy tusan, det där är ett meddelande jag inte vill se på min skärm. Hoppas att det löser sig till det bästa för dig.
Du är då duktig på att leka i Photoshop, det där kan inte jag. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...