Monday, 7 January 2013

Onsdagstema #143 - MUSIC line


Since 21April2010

Jag har blivit lite tokig i att skapa abstrakta bilder. Sedan sätter jag musiktitlar eller musikstrofer till dem. Vips hade jag gjort en ny FOTO "utmaning". Den heter "MUSIClinePHOTO" och tanken är att man väljer en bild och kopplar ihop den med musik. Kolla här! Temat här blir alltså "MUSIC line". Ni som känner för att vara med i nya - VÄLKOMNA! Fri tolkning!
Lycka till! Take care out there!

Tack till alla som troget följer Onsdagstema och välkomna alla nya deltagare!
4 comments:

Pialotta said...

Var inom och kollade och det ser riktigt trivsamt ut.. du vet ju att jag diggar musik ;) Men därinne kan man inte läga sin länk och inte kommentera heller ju?? Menar du ett vanligt foto här med musikanknytning... för inte behöver vi väl grejsa med fotot om du lekt i dina ????? Är något osäker på vad du menar egentligen .... här eller där??

B i r g i t t a said...

Bra att du ställer frågor Pialotta - det hjälper ju mig att få MUSIC line PHOTO att fungera.
Inga krav alls på att manipulera bilderna! Endast att den valda bilden ska kopplas till en musiktitel eller en strof i sången.
Jag har testat alla formler i Inlinkz men ingen visar alla deltagarna direkt på sidan. Utan Inlinkz öppnas i eget fönster. Den länken har jag lagt högst upp i högermarginalen under loggan. Klicka på loggan i sidpanelen. Tänkte låta den ligga där för att vara så lättåtkomlig som möjligt.
Än så länge tänkte jag inte ha givna teman utan man lägger n så många länkar man vill och när det blivit 100 gör jag en ny Linkys Alternativt byter varje eller varannan månad.
Testa gärna och fråga på eller tipsa :)

B i r g i t t a said...

Det går att kommentera efter varje inlägg samt på varje sida. Alla som länkar tillbaka hamnar som en Pingback på sidan. Jag ska testa att lägga en undersida under Music line Photo och kalla den #1
Då kan ni lägga länken till era bidrag i en kommentar. Det blir kanske smidigare :)
Jag testar :D

Anonymous said...

Vet inte om jag länkade till rätt plats, men jag la min länk i onsdagstemat som vanligt?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...