Saturday, 15 January 2011

Veckans fönster

VALFRITT fönster är det denna veckan i VECKANS FÖNSTER. Jag väljer detta som ligger vid sidan av min favorit-getost-affär. Getostaffärens fönster var inte upplyst denna kväll, tyvärr. Men detta är väl lite gulligt eller hur?

7 comments:

Jah Hollis said...

Även om getosten lyser med sin frånvaro tycks det finnas en bagge där. Snygg bild.

larans said...

Fin bild på ett mysigt fönster. Det hade förstås varit roligt med en getostaffärsfönsterbild oxå. Men det kommer kanske en annan gång, Susanne kanske väljer temat fåraktig eller liknande snart.

Klimakteriehäxan said...

Vilket underbart fönster! Där hade jag blivit stående en god stund!

Pumita said...

Tänk att ha en egen favoritgetostaffär! Det vill jag också ha. Nu kom jag ifrån temat... känns äkta ungerskt på nåt vis, ditt fönster.

Pysselfarmor said...

Håller med Jah Hollis du är ju snubblande nära getosten ;-)

Susanne said...

Hmm, fåraktigt som tema, säger larans. Njae, jag vet inte det. :)

Men det var en härlig gammaldags stämning i din bild.

Erik "Semlan" said...

Ett fönster som jag anar är från någon sydlig fransk stad. Läckert i sitt ljus på en annars lite mörk gata. Finns där även någon vinbutik i närheten, med tanke på "din" ostaffär?
Men vad såldes i butiken bakom det upplysta skyltfönstret? Verkar inte vara något bageri, även om skyltningen får i alla fall mig att tänka i de banorna. Kanske bara en entré för någon ljusskygg verksamhet? Gillar den låsta smidesgrinden, med ledsna smileys överst på grindstängerna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...