Tuesday, 22 January 2013

Framträdande

Onsdagstema #145

Ingen kan väl tro att detta är en mini-semla!? Men det är det faktiskt! Mitt favoritbageri i Lund - St Jacobs - gör både mini och maxi. Minisemlan smakar precis som hemlagad. Tom mandelmassan går att äta (jag gillar absolut inte mandelmassa eller marcipan).
Minisemlan är värd att få en lite FRAMTRÄDANDE plats tycker jag.



Onsdagstema

Nytt tema varje ONSDAG

1. llhertz  11. Monica o Jacob  21. Cecilia Artista  
2. Violen på Brandholmen  12. Pysselfarmor  22. Rantamot på Näthinnan  
3. Leovi - Wounds of Life and Death  13. En kopp kaffe  23. Birgitte  
4. B i r g i t t a  14. Eva Trillian  24. Mormor  
5. Hanna  15. imsy  25. Marit Johansson  
6. Anneli - A'la Foto  16. GITTAN  26. Pialotta  
7. Mona  17. Stare Ström  27. Linda  
8. Mad World  18. akson  28. SigridfraEnget  
9. Bittens bilder  19. Aud på Dal  
10. Milla  20. anemonen  

(Cannot add links: Registration/trial expired)


 
Since 21April2010

16 comments:

Carina said...

Muummmssss!!!!!

Anonymous said...

Smarrigt. Var man än går på stan nu så ser man semlor. Kanske dags att sluka en :0)

Anneli - A'la Foto said...

Jag håller med dig...dock har jag aldrig sett en minsemla i hela mitt liv...och jag tycker nog inte att semlan ska ha en framträdande plats än....är det inte i februari man ska äta den? Eller mellan fasta och påsk?? Ja, det är i alla fall inte nu! ;O)

Ha en skön onsdag!

Mona said...

Mmmm, vad gott det ser ut! Har ännu inte köpt någon semla i är, men risken är stor att det blir SNART. Men du, mandelmassan är ju det godaste! Jag brukar äta runt semlan så jag har mitten och de gottaste kvar till sist.

Eva Trillian said...

Ni KAN jag snart inte hålla mig från att äta en;) Det frestas från ALLA håll!
Vilken bild! Är idag dagen kanske ...

Violen said...

Semlan får en framträdande roll allt tidigare på året, ibland redan före jul! Din bild är frestande, det är en riktigt smarrig semla du visar!

Monica said...

MUMS:-)

anemonen said...

Jag hittar inte ditt bidrag till tisdagstema byggnad, men den här bilden är inte fy skam. Vilken godbulle!

Birgitte said...

Den må gerne få så fremtrædende plads at den stod på mit bord ;-)

Annemor said...

Den hadde nok fått en fremtredende plass på min meny.
Flott bilde.
Ha en deilig dag.

http://www.starbear.no/mormor/2013/01/23/onsdagstema-145-fremtredende/

Cecilia Artista said...

Nja. Men om den är bakad med omsorg så kan den förstås vara god. Fast nu är det många år sedan jag åt en semla. Men någon gång om året är förstås helt OK!

llh said...

Vill påstå att vispgrädden har en framträdande plats på din minisemla! Inget fel i det bara det finns massor med mandelmassa också :)

Pysselfarmor said...

Semlor - stora eller små - mumzzzz!
:-)

Marit Johansson said...

Absolut, supergod!

Pialotta said...

Riktigt passande i denna tiden... Semlor det skapas i så många olika former nu för tiden... olika grädde och olika storlekar... fyllningar etc :) Gott är det oxså..

SigridfraEnget said...

Mumsigt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...